Details

Geplaatst door op 2011-08-19

‘Batman Begins’ en ‘The Dark Knight’ zijn allebei uitstekende bronnen van vermaak, maar ze bieden ook een complexe en interessante ontleding van een man die geleerd heeft zijn eigen angst te gebruiken tegen criminelen.

Duik in de wereld van Batman en de wrede gerechtigheid die hij bracht aan de stad Gotham. Batman is een man die, na het ervaren van een groot tragedie, zijn leven wijdt aan een ideaal – maar wat gebeurt er als een man de boze onderwereld alleen op zich neemt?

Onderzoek waarom Batman is wie hij is – en ga na hoe een jongen getekend door tragedie een symbool van hoop wordt voor iedereen. Deze documentaire onderzoekt niet alleen de mentale houding van de mysterieuze ‘Caped Crusader’ , maar de docu zet ook enkele schitterende gelijkenissen tussen de Batman en Theodore Roosevelt uiteen.

Daarnaast laten de filmmakers zien hoe spiritueel iconografie grote invloed op de ontwikkeling van het karakter van Batman is geworden. Afgezien van dat, het omvat een kort inzicht in de motiverende kracht die andere beruchte figuren als de Catwoman en de Joker drijven. Onderzoek de geschiedenis van de gemaskerde kruisvaarder en ontdek hoe een kind getekend door een traumatische gebeurtenis verandert in een symbool van hoop voor City of Gotham.

Je gaat bijna geloven dat ie bestaat! Voor echte fans van de Dark Knight is dit een must-see…

Plaats een Comment!