Details

Geplaatst door op 2012-01-08

Ron Holiday maakt ons deelgenoot van zijn bizarre leven waarin liefde, passie, dans en roofdieren op ongekende wijze nauw met elkaar verbonden zijn en uiteindelijk een fatale mix blijken te vormen.

Zolang hij zich kan herinneren wil Ron Holiday dansen. Hij trouwt met zijn danspartner Joy en in New York wordt het paar bekend als balletkoppel met optredens in de Radio City Music Hall. Ron en Joy zijn de eersten die een show brengen met dans en roofdieren. Het stel vertrekt naar een Ranch in Florida, zodat ze plek hebben voor roofdieren en ze bouwen een nieuwe show. De jongere Chuck Lizza wordt de derde man hierin. Hij trekt al snel bij Ron en Joy in op de ranch en is 14 jaar lang deel van de show. Al die tijd is hij zowel de geliefde van Ron als van Joy.

De documentaire bevat home video opnames en TV interviews met Ron, Joy en Chuck uit de tijd dat ze zeer beroemd waren. Ze geven een idee van wie ze waren en laten zien hoe ze hun beesten trainen.

Wanneer Ron en Chuck een witte Tijger willen opnemen in de show is Joy aanvankelijk tegen, maar ze geeft uiteindelijk toe. Er komt een Bengaalse tijger Jupiter. Vanaf dan gaan dingen niet meer zoals ze moeten gaan.

Plaats een Comment!