Details

Geplaatst door op 2011-09-14

Logan en Greg zijn twee gewone kinderen in een gemiddeld Amerikaanse gezin. Behalve dat ze twee vaders hebben en één van de vaders zwanger is. Nu beginnen ze een nieuw leven in een nieuwe stad, in de Amerikaanse Bible Belt. Hoe zullen hun buren reageren op deze bijzondere familie?
Dit gevoelige, intieme portret volgt een gewoon gezin, het opvoeden van kinderenen, het brengen van een nieuw leven in deze wereld, terwijl vooroordelen overwonnen kunnen worden als de mensen ze alleen zouden kunnen zien voor wie ze zijn: een liefdevolle en beschermende familie.

Tom en Scott Moore zijn drie jaar getrouwd. Geboren als Jessica en Laura, ze kwamen uit traditionele gezinnen. Nu homoseksuele mannen, kwamen ze bij de plaatselijke ‘Lesbiennes Homo Bi Transgender’-groep en werden verliefd.

Biologisch zwanger worden was niet anders voor hem en hij had alleen maar een sperma donor nodig. In feite is het grootste probleem bij een zwangere man andermans oordeel.

De documentaire volgt Scott’s zwangerschap en de veilige levering van zijn zoontje, Miles. Hun leven wordt op zijn kop gezet als hun huis afbrandt en hun dwingt te verhuizen. Ze stoppen met hun werk, pakken wat er van hun bezittingen over is en verhuizen 1000 mijl ten zuiden op weg naar een nieuw leven in New Mexico.

Plaats een Comment!