Details

Geplaatst door op 2011-09-07

Deze docu die over een periode van vier jaar is gemaakt toont een prachtig portret van een ongelooflijke natie, India. Door het volgen van de levens van verschillende mensen in India, ontdekken we het hart, de hoop en de dromen van het land.

Kijkers zullen kennismaken met Jyoti, een schipper die helpt pelgrims heilige Hindoe-rituelen uit te voeren aan de oevers van de rivier de Ganges, en Krishna, de kabel man van de grootste sloppenwijk van Azië, die liefdadigheid brengt in een bijzondere en hechte gemeenschap.

Geeta, ‘The Wedding Planner’ voor de groeiende elite van India, helpt koppels de bruiloft van hun dromen te realiseren, samen met al zijn uitgebreide tradities.

In Rishikesh, gelegen in de uitlopers van de Himalaya, vastgelegd in al zijn schoonheden, ontmoeten we de 9-jarige Anuj, een boerenzoon, die met de hulp van Swami Saraswati Chidanand, zal trainen om een pandit te worden.

Discovery Atlas: India Revealed presenteert deze mooie en complexe natie van de wereld met prachtige fotografie en aangrijpende verhalen. Het is een documentaire die degene zal prikkelen die India nog niet kennen, maar kan ook een film zijn die een bron van trots zal zijn voor wie houdt van het land.

Plaats een Comment!