Details

Geplaatst door op 2012-10-19

‘DMT: The Spirit Molecule’ bekijkt het baanbrekende DMT onderzoek van Dr Rick Strassman’s door middel van een gedifferentieerde aanpak om dit intrigerende hallucinogeen te doorgronden. DMT is te vinden in het menselijke hersenen en honderden planten. Met behulp van interviews van een groot aantal experts om hun gedachten en ervaringen te delen met DMT binnen hun respectieve gebieden, en te discussieren over de ontzagwekkende effecten van deze verbinding, en verregaande theorieën over zijn rol in het menselijk bewustzijn.

Een aantal onderzochte thema’s zijn mogelijke rollen voor endogene DMT, haar theoretische rol in bijna-dood en geboorte-ervaringen, alien-ontvoeringen, en de griezelige overeenkomsten in Bijbelse profetische teksten die DMT-achtige ervaringen beschrijven. De deskundigen bieden een uitgebreide verzameling van informatie, meningen en speculaties over het inheemse gebruik van DMT, de geschiedenis en de toekomst van het onderzoek naar psychedelica, en het huidige DMT onderzoek. Dit alles, om ons de aard van de DMT-ervaring en haar rol in de menselijke samenleving en evolutie, te helpen begrijpen.

De subtiele combinatie van wetenschap, spiritualiteit en filosofie binnen de aanpak van de documentaire belicht een scala aan ideeën die aanzienlijk de manier zou kunnen veranderen waarop mensen het universum begrijpen en hun relatie daartoe.

Plaats een Comment!