Details

Geplaatst door op 2012-03-22

Europe at the Brink is een korte documentaire uit 2012 die geproduceerd werd door de Wall Street Journal. De documentairemakers kijken naar de oorsprong van de huidige economische crisis van Europa, met inbegrip van landen zoals Griekenland. Als je meer wilt weten over wat er gebeurt dan is dit een snelle en goede basis!

De redacteuren en journalisten van de Wall Street Journal sporen de gebeurtenissen op die leidden tot de huidige crisis in Europa. Het kijkt ook naar hoe de crisis zich heeft verspreid over heel Europa en zich heeft uitgebreid naar Azië, Afrika en Noord-Amerika. Met de luxe van voorheen, is het deprimerend duidelijk geworden welke stappen sterk hebben bijgedragen aan de huidige economische problemen en hoe deze in de toekomst te kunnen voorkomen.

Griekenland krijgt veel aandacht van de media: het land is in wezen failliet en een ooit machtige natie heeft moeite om basisdiensten te veroorloven. Het is heel triest, maar Griekenland is zeker niet het enige land die de schuld draagt voor deze crisis.

Plaats een Comment!