Details

Geplaatst door op 2011-09-12

National Geographic Channel presenteert George W. Bush: De 9/11 Interview,een documentaire die een exclusief, first-person beeld geeft in de ervaring van de ex-president na de terreur aanslagen van 11 september 2001.

In het meest diepgaande on-camera interview dat hij ooit heeft gegeven over het onderwerp, kijkt president Bush terug naar wat hij dacht en voelde en wat dreef, het maken van beslissingen op leven of dood waarmee hij geconfronteerd werd in de eerste minuten, uren en dagen na de meest dodelijke terreur aanslagen ooit op Amerikaanse bodem. De docu onthult in ongekend, intiem detail waarmee hij worstelde als zowel opperbevelhebber, en als een bezorgde man voor zijn familie en medeburgers.

George W. Bush: De 9 / 11 Interview neemt de kijkers ook mee achter de schermen met uitgebreide archiefbeelden en exclusief materiaal direct uit zijn bibliotheek die een nieuw venster in zijn persoonlijke ervaringen opent tijdens die historische dag die het gezicht van Amerika en de wereld , voor altijd, veranderde.

Plaats een Comment!