Details

Geplaatst door op 2012-03-22

De vijfde Gumball 300 rally werd gehouden in mei 2003 met meer dan 100 auto’s te beginnen in San Francisco, Californië, met een finish in Miami, Florida. De rally doorloopt Reno, Nevada, Las Vegas, Tucson, Arizona, White Sands, New Mexico, San Antonio, Texas, Houston, Texas, New Orleans en Louisiana.

Deelnemers opgenomen in de Gumball 3000 zijn Jackass’ Ryan Dunn racet in een huurauto samen met skateboard legendes Tony Hawk en Bam Margera in een Dodge Viper, Bucky Lasek, Motocross Wereldkampioenen Travis Pastrana en Carey Hart, en supermodel Jodie Kidd. De auto’s omvatten een mix van Ferrari F50s en 360s, Lamborghini Murcielagos, een Koenigsegg CC en aangepaste VW Jesse James’ Eurovan. Alex Roy en Dave Maher wonnen de Gumball Spirit Trophy in zijn Team Polizei BMW M5, uitgerust met Duitse politie apparatuur.

Top Gear meldde dat de Koenigsegg CC8S de hoogste snelheids bekeuring in de wereld, die naar verluidt in mei 2003 in Texas werd uitgeschreven. Het ging om vermoedelijk 242 mph (389 km / h) in een 75-mph (120 km / h) zone. De “Fastest Wheels” award werd uitgereikt aan “Lonman” Kenworthy Rob in een Porsche GT2, de “Special Award” werd uitgereikt aan Richard en Sue Rawlings, eigenaren van een custom Chevy Avalanche.

Plaats een Comment!