Details

Geplaatst door op 2011-07-14

Nadat we hier op Docunet al een documentaire hebben gehad over de Crips in Nederland, geven nu een podium aan de Bloods in Nederland. Documentairemaakster Margit Balogh mengde zich twee jaar lang tussen The Bloods in Rotterdam. Deze groep kansarme jongeren proberen te overleven in een maatschappij waar zij allang niet meer worden geaccepteerd door hun verleden. Door fouten keuzes in het verleden zijn deze jongeren terecht gekomen in een neerwaartse spiraal, een familie als de Bloods werkt daarbij ook niet echt mee. Buiten de criminele activiteiten die de Bloods op hun naam hebben staan, zorgt de familie ook voor bescherming en geborgenheid voor al zijn leden.

Deze intrigerende en informative documentaire laat ons zien hoe deze jongeren tussen wal en schip zijn geraakt en kijkt naar de tevergeefse pogingen van Jeugdzorg om de jongens weer op het rechte pad te krijgen.

De Rotterdamse gemeente doet er alles aan om de documentaire, die vanavond (14 juli) wordt uitgezonden op de EO, te verbieden. Juist daarom biedt Docunet.nl deze docu aan voordat het verbod er door is! Pak deze unieke kans snel voordat je te laat bent!

5 Comments

  • zo lang de media het intresant vind om een paar ontspoorde apen te tonen zal dit probleem alleen maar groter worden, zo veel (alochtoonse) jongeren zijn goed bezig en daar zijn net zo intresante verhalen van succes bij, maar helaas kiest men om achterlijke idioten te te tonen die het vreemd vinden dat ze als inboorlingen er uit zien maar toch geen werk kenne vinden, alsof hun luie reet dit van plan was!!!…… heb zelf ook op dit dood lopende pad gezeten en vind het triest om een generatie opnieuw richting de GRAF te dragen.

  • Hahaha, Gefeliciteerd! Ik denk dat u de oplossing voor dit probleem heeft gevonden, Mooie samenvatting, Het lijkt er op dat u iets te lang op dat pad heeft gezeten;)

  • Wat een onvoorstelbaar stel sneue gasten. Veel te veel MTV gekeken en andere sneue gangsterfilmpjes. Beetje stoer lopen doen en volledig kansloos voor een baan in de maatschappij. Zeker als je zo’n instelling hebt. De stand van het petje zegt vaak wat over het IQ.

  • wat n losers, een weekje new york en ze komen terug met een heel hoog stemmetje.

  • Avatar of suus

    weet iemand hoe het nu gaat met deze jongens?

Plaats een Comment!