Details

Geplaatst door op 2012-04-14

Central Valley, Californië, is de thuisbasis van een van de armste steden in Amerika, waar de crystal meth verslaving erg hoog ligt. In Fresno vindt Louis een gemeenschap verwoest door deze goedkope en zeer verslavende drug.

Terwijl hij infiltreert in de stad, ervaart hij de realiteit van het meth misbruik, zoals verslaafden die high zijn (of ‘tweaken’, zoals het wordt genoemd) en hem uit nodigen in hun huis om ze ‘hit’ na ‘hit’ te zien nemen van hun favoriete drug. Louis wordt omringd door de waanzin van de dagelijkse verslaving en de meth-bedorven verwarring die deze gemeenschap tot aan de grond toe afbreekt.

Hij ziet het effect ervan door de ogen van de lokale politie, en ontmoet Diane en Karl, een echtpaar die hun huwelijk hebben weten te behouden, ondanks een 25-jarige meth verslaving en het verliezen van de voogdij over hun vijf kinderen. Hij is getuige van arrestaties van zonen die meth gebruiken met hun moeders, en de gebroken families door het misbruik van meth door de generaties.

Plaats een Comment!