Details

Geplaatst door op 2012-10-19

‘Nazi’s: The Occult Conspiracy’ is een documentaire over de manier waarop Adolf Hitler en het nazi-regime gebruik maakten van oude mystiek en occultisme om de oorlog te winnen. De nazi’s gebruikte ook ‘mind-control’ om Duitsers te hersenspoelen om zichzelf te zien als het hogere ras. Astrologie, Reïncarnatie, de nazi’s creeerde een totaal nieuwe religie. In dit huiveringwekkende maar fascinerende verhaal gebaseerd op recente historische gebeurtenissen, ontdekken we hoe de nazi-opvattingen waren gebaseerd op een verdraaiing van oude mythen, heidense traditionele kennis en het occulte.

In hun zoektocht om een Arisch superras te creëren lieten de nazi’s geen mythe of religie onbenut, met behulp van astrologische prognoses plande zij veldslagen, pendulums lokaliseerde geallieerde slagschepen, de profetieën van Nostradamus om de angst van de geallieerden aan te jagen, en ze maakten gebruik heilige symbolen, zoals Noorse runen, om hun strijders te inspireren te vechten.

‘Nazi’s: The Occult Conspiracy’ onderzoekt de verontrustende manier waarop het Derde Rijk occulte praktijken in verband hield met politieke doelstellingen en creëerde een terreurbewind die zijn weerga in de geschiedenis nog nooit heeft gekend.

Nazi’s: The Occult Conspiracy, geregisseerd door Tracy Atkinson en Joan Baran, verteld door Malcolm McDowell, is een Engels talige documentaire uit 1998 van Discovery Channel over nazi-occultisme.

Plaats een Comment!