Details

Geplaatst door op 2011-08-17

In deze documentaire aandacht voor de relaties tussen jonge meisjes en Antilliaanse straatjongens in Den Helder. De relaties worden veelal gekenmerkt door grensoverschrijdend gedrag zoals mishandeling en intimidatie. We kijken naar verschillende minderjarige meisjes die een relatie hebben of hebben gehad met Antilliaanse jongens. Zij vertellen hoe ze worden behandelt en we spreken zelfs met een Antilliaanse jongen die een boekje open doet over zijn gedrag.

De meisjes komen al vroeg in aanraking met de zogenoemde Boi’s. In deze documentaire van Mildred Roethof zie je hoe naïeve meiden zich oplaten met de jongens die uiteindelijk helemaal niet de vriendelijke gozer blijkt te zijn die hij in eerste instantie leek…

2 Comments

 • Een persoon 7 jaren geleden

  Wauw, wat zou er zitten in dat hoofd van die meisjes? Pudding, of niks?
  Ze zijn allemaal gewoon dom, die laatste jongen, die was de enige die het snapte, die andere konden wel praten, maar dat was meer aapjes kijken.
  Mildred: ”Dus, jij bent een tienervader, dat vindt ik best wel bijzonder.”
  Cendric: ”Klopt niet.” Hallo, je laat een meisje stikken met een kind, tuurlijk klopt het wel, debiel!
  Echt laf dat die ene jongen z’n naam niet durfde te zeggen, de meeste liepen weg, of waren bang!
  Logisch dat Mildred ze amper in beeld brengt, die gasten verpesten d’r documentaire! Maar goed, zoals ik al zei: die Shurendy is de enige die spoort.

 • Walgelijk dit.

Plaats een Comment!