Details

Geplaatst door op 2012-10-29

De meeste mensen zien drones als controversiële wapensystemen sluipend over de buitenlandse slagvelden. Maar terwijl de wind van de militaire campagnes van Amerika gaan liggen, zijn deze machines thuisgekomen en veranderen de levens van burgers zoals wij die kennen.

“Dit is een krachtige technologie. Niks kan deze technologie stoppen “, zegt drone expert, Peter Singer. Of het nu een tv-zender is die een livestream aanbiedt op het web, een nieuwsgierige lens van de paparazzi, de politie die achter een crimineel aanzit of spionage voor een overheidsinstelling is, de kleine binnenlandse drones ervaren een exponentiële groei.

Op ‘s werelds grootste drone conventie in Las Vegas vertelt een verkoper, “dit kan worden gebruikt in de rechtshandhaving, rampen noodhulp en industriële toepassingen. Het is ook erg goed in het afstoffen van vloeren. Elke huiseigenaar moet er een hebben.”
En als deze technologische vooruitgang op deze angstaanjagende snelheid doorgaat, kan iedereen met een paar honderd euro een kopen drone kopen.

Plaats een Comment!