Details

Geplaatst door op 2012-10-17

Voor duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk begint het nieuwe jaar meestal met een nieuw dieet. De meesten wenden zich niet direct tot de sportschool, maar tot hun supermarkt. De ‘light’ voedselindustrie verdient in de UK twee miljard pond per jaar en er worden meer calorie-arme kant-en-klaar maaltijden verkocht in januari dan op enig ander moment van het jaar. Maar is een leven op een laag vetgehalte voedsel wel een leven? Is het gezond? Wat doet het met ons?

Gedurende vier weken, zweert model en voormalig Blue Peter presentatrice Zoe Salmon haar haute cuisine en snackt af en wendt zij zich tot voorverpakte, zeer bewerkte voedingsmiddelen die een lage of lager dan normaal vetgehalte bevat. Ze ontdekt wat er in deze voedingsmiddelen zit en hoe ze invloed hebben op haar stemmingen, vitamine-niveaus en, cruciaal, haar gewicht. Zij voldoet ook aan de lage calorie bekeerlingen die zeggen dat het eten op deze manier niet alleen een dieet, maar een manier van leven is.

Plaats een Comment!