Details

Geplaatst door op 2011-12-21

Twee vervelende tieners ruilen hun onderdrukte alleenstaande moeders in om voor even bij de über-strenge Chinees-Amerikaanse familie Li in North Carolina, USA te wonen.

De 17-jarige Georgie Weare is grof, agressief en egoïstisch. Ze pest haar moeder en krijgt altijd haar zin. Ze wordt vergezeld door de 17-jarige Manchester party jongen Callum Watson, die zijn eindexamen niet gaat halen als hij niet stoppen met zijn eindeloze zuipen en drugsgebruik.

Voor een week zullen ze leven onder de discipline van de Li familie. Vader Benjamin is een advocaat en Moeder Shasha, blijft thuis om de kinderen op te voeden.

De tieners gaan op bezoek bij een reddingsactie voor ex-drugsverslaafden, maar Georgie wil niet werken. Tijdens het diner die avond presenteert ze een rooskleurig beeld van hoe hard ze het heeft geprobeerd, maar zoon Alex vertelt zijn ouders een ander verhaal, wat leidt tot een stormachtige confrontatie tussen Shasha en Georgie. Georgie weigert excuses te maken aan Shasha en de betrekkingen met Moeder Shasha worden niet hersteld, maar vader Benjamin geeft niet op en neemt Georgie terug naar de daklozen missie. Daar ontmoet ze Cindy, die helpt Georgie het belang van haar familie te beseffen.

Callum leert dat recreatief drugsgebruik kan leiden tot verslaving en dat hij zich moet concentreren op zijn opleiding.

Plaats een Comment!