Details

Geplaatst door op 2012-10-29

Velen zullen walgen bij de gedachte dat Madonna de cultuur defineerde, maar dat is precies wat ze gedaan heeft gedurende haar carrière.

De docu-film begon een trend die zelfs vandaag de dag nog wordt gekopieerd, van Kylie Minogue’s White Diamond (haar eigen docu), tot The Osbourne’s en andere celebrity real-life shows, Madonna gaf alle toegang tot haar leven en deze was zo fascinerend toen als dat hij nu nog steeds is.

Een echte blik in de celebrity-cultuur, het fenomeen van de gekke megasterren en hoe ze gebruikt worden. Beroemd zijn om een reden en niet zomaar voor het zijn van een naam! Het fascinerende is om te kijken naar de mensen die het dichtst bij haar staan, het team van dansers en haar relatie als moeder figuur voor hen, haar entourage en de muur die ze om zich heen bouwt. Ze wist de aandacht te trekken van beroemdheden als Kevin Costner, die haar show “neat” noemde. Ook bezoekers van haar show waren Warren Beatty, Olivia Newton-John en Janet Jackson en we zien haar intieme relatie met hen.

Wat ook verbazingwekkend is hoe ze prioriteiten omzet in artistieke vermogenheid. Deze artistieke vermogendheid moet uiteindelijk ruim baan maken voor de meer ingetogen en chique Madonna.

Ooit afgevraagd waar Lady GaGa haar inspiratie en persona vandaan haalt? Bekijk deze documentaire…

Plaats een Comment!